O femeie care a pretins 650.000 de lire sterline daune pentru leziuni pe care le-ar fi suferit în timpul unui accident de maşină a pierdut procesul în Irlanda, după ce a fost fotografiată câştigând un concurs de aruncat bradul de Crăciun, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kamila Grabska, în vârstă de 36 de ani, a dat în judecată o companie de asigurări şi a declarat că, din cauza rănilor suferite la spate şi la gât, nu a mai putut să muncească mai mult de cinci ani sau să se joace cu copiii ei. Ea a susţinut că a rămas cu această afecţiune după ce o maşină în care călătorea a fost lovită din spate, în 2017.

Cu toate acestea, cererea femeii a fost respinsă de un judecător de la Înalta Curte din Limerick după ce a ieşit la iveală o fotografie care o arată pe Grabska aruncând un molid de 1,5 metri la un eveniment caritabil în ianuarie 2018.

Fotografia a fost publicată într-un ziar naţional şi, deşi Grabska a susţinut că încă suferă din cauza rănilor, judecătoarea Carmel Stewart i-a respins cererea în parte din cauza "naturii grafice" a imaginii.

"Este un brad de Crăciun foarte mare, natural şi este aruncat de ea cu o mişcare foarte agilă", a declarat judecătorul în instanţă, potrivit ziarului Irish Independent.

"Mă tem că nu pot decât să concluzionez că afirmaţiile au fost în întregime exagerate. Pe această bază, propun să resping cererea". 

Instanţei i s-a spus anterior că această mamp, cu doi copii, din Ennis, Co Clare, a vorbit cu medicii la câteva zile după ce a câştigat concursul de aruncare a pomului de Crăciun. Ea a susţinut că nu mai putea să ridice un sac greu fără să sufere o durere puternică. Grabska a renunţat la locul de muncă şi a primit indemnizaţii de invaliditate, a precizat instanţa.

Cererea ei legală împotriva companiei de asigurări era pentru pierderea veniturilor trecute şi viitoare, Grabksa spunând că nu a putut să se ridice din pat, unoeri şi jumătate de zi. Ea a afirmat că soţul ei trebuia să-i aducă medicamente.

De asemenea, ea a negat că şi-a falsificat rănile şi a declarat în faţa instanţei că "încerca să ducă o viaţă normală" şi că încă mai avea dureri, în ciuda faptului că părea fericită în fotografie.

Instanţa a văzut, de asemenea, o înregistrare video cu Grabska antrenându-şi câinele într-un parc timp de mai bine de o oră, pe lângă imaginile din concursul pentru pomul de Crăciun.

Judecătorul a respins în cele din urmă cazul ei, hotărând că şi comportamentul lui Grabska după coliziune era "în totală contradicţie" cu afirmaţiile pe care le făcuse în legătură cu rănile sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.