Royal Mail a prezentat un set de 12 timbre în onoarea lui Sir Paul McCartney, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colecţia conţine opt coperte de album care i-au definit cariera, alături de fotografii cu artistul în studioul de înregistrări. 

Fostul membru al formaţiei The Beatles a scris şi a colaborat la scrierea a 188 de cântece de top în Marea Britanie şi a fost premiat cu peste 60 de discuri de aur. 

Royal Mail a spus că timbrele reprezintă "un tribut pentru unul dintre cele mai iubite şi apreciate simboluri ale muzicii".

Princiaplul set de timbre arată o selecţie de opt LP-uri, de la primul său album solo din 1970, "McCartney", la cel mai recent, "McCartney III", care a fost înregistrat şi lansat în lockdown, în 2020. 

De asemenea, va fi disponibilă o coliţă în miniatură cu patru timbre, cu fotografii ale acestuia în studioul de înregistrare, de-a lungul a trei decenii.

Sir Paul s-a implicat în selectarea imaginilor care au fost folosite pentru colecţie. 

Este unul dintre cei trei artişti cărora le-au fost dedicate emisiuni filatelice. 

David Bowie a fost onorat în 2017 şi imbre cu Sir Elton John au fost lansate în 2019.

Timbrele cu Sir Paul McCartney vor fi puse în vânzare la sfârşitul lunii. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.