Royal Mail a prezentat un set de 12 timbre în onoarea lui Sir Paul McCartney, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colecţia conţine opt coperte de album care i-au definit cariera, alături de fotografii cu artistul în studioul de înregistrări. 

Fostul membru al formaţiei The Beatles a scris şi a colaborat la scrierea a 188 de cântece de top în Marea Britanie şi a fost premiat cu peste 60 de discuri de aur. 

Royal Mail a spus că timbrele reprezintă "un tribut pentru unul dintre cele mai iubite şi apreciate simboluri ale muzicii".

Princiaplul set de timbre arată o selecţie de opt LP-uri, de la primul său album solo din 1970, "McCartney", la cel mai recent, "McCartney III", care a fost înregistrat şi lansat în lockdown, în 2020. 

De asemenea, va fi disponibilă o coliţă în miniatură cu patru timbre, cu fotografii ale acestuia în studioul de înregistrare, de-a lungul a trei decenii.

Sir Paul s-a implicat în selectarea imaginilor care au fost folosite pentru colecţie. 

Este unul dintre cei trei artişti cărora le-au fost dedicate emisiuni filatelice. 

David Bowie a fost onorat în 2017 şi imbre cu Sir Elton John au fost lansate în 2019.

Timbrele cu Sir Paul McCartney vor fi puse în vânzare la sfârşitul lunii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.