O categorie de bilete la concertul pe care Goran Bregović şi orchestra sa îl vor susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 2 aprilie, este sold out, au anunţat organizatorii. Invitat special la eveniment va fi grupul Bosquito.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În spectacolul intitulat „Three Letters From Sarajevo", la fel ca cel mai recent album al artistului, Bregović va face o incursiune în discografia sa. 

În acest moment mai sunt disponibile doar biletele la Categoria A, la preţul de 260 lei, Categoria B, la preţul de 180 lei, Categoria C, la preţul de 135 lei şi acestea în număr foarte limitat. Biletele la preţul de 95 de lei au fost epuizate.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro.

Accesul spectatorilor cu vârste sub 14 ani la acest concert este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de câte un adult.  

Cel mai recent, Goran Bregović a concertat în Capitală pe 29 septembrie.

Goran Bregović s-a născut pe 22 martie 1950, la Sarajevo, Bosnia şi Herzegovina. Este unul dintre cei mai cunoscuţi compozitori moderni din Balcani. La vârsta de 16 ani, a pus bazele trupei Bijelo Dugme, care avea să devină una dintre cele mai populare formaţii rock din Europa. A creat coloane sonore pentru filme precum „Vremea ţiganilor", „Underground" şi „Arizona Dream", regizate de Emir Kusturica, şi pentru „Regina Margot”, de Patrice Chéreau.

Creaţiile lui sunt influenţate de muzica ţigănească, precum şi de muzica din Balcani. A compus piese pentru artişti de seamă, precum Iggy Pop, Ofra Haza şi Cesária Évora. Goran Bregović a devenit un obişnuit al scenei româneşti, cel mai recent show al artistului în România a avut loc anul trecut, tot la Arenele Romane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.