O bucată din tortul de la nunta Ducelui şi Ducesei de Cambridge va fi scoasă la licitaţie pe 27 septembrie şi are o valoare estimată la aproximativ 1.200 de lire sterline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bucata din tortul cu fructe şi frişcă realizat de Peter Windett şi Sally Mangum are dimensiuni de 8x6x3,5 cm şi are o valoare estimată între 800 şi 1.200 de lire sterline, potrivit chiswickauctions.co.uk.

Ea vine împreună cu un card de felicitare pe care este scris: ”Cele mai bune gânduri din partea Prinţului de Wales şi a Ducesei de Cornwall cu ocazia sărbătoririi nunţii Ducelui şi Ducesei de Cambridge”.

Tortul, care avea opt etaje, a fost oferit invitaţilor la nunta regală a prinţului William cu Kate Middleton, în 2011. El a fost realizat în cinci săptămâni.

Între loturile care vor fi licitate se numără documente semnate de George Gordon Byron, Winston Churchill, ilustraţii realizate de Salvador Dali, prima ediţie în engleză a cărţii ”To Kill A Mockingbird”, de Harper Lee, din 1960, fotografii cu Elizabeth Taylor şi Noel Coward.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.