O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, l-ar fi hărţuit pe cântăreţul englez în vârstă de 30 de ani, trimiţându-i 8.000 de felicitări în mai puţin de o lună.

Ea a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare după ce a pledat marţi vinovată la o acuzaţie de hărţuire care implică alarmă sau suferinţă gravă, a declarat un oficial al instanţei.

Un ordin de restricţie cu o durată de 10 ani i-a fost impus lui Carvalho, căreia i s-a spus, de asemenea, că nu poate participa la niciun eveniment la care Styles va concerta.

Carvalho, care a fost cazată la un hostel pentru rulote din Kensington şi Chelsea, în sud-vestul Londrei, a primit, de asemenea, ordinul de a nu-l contacta pe Styles, direct sau indirect. I s-a spus să nu intre într-o zonă din nord-vestul Londrei care a fost indicată în instanţă, a adăugat oficialul.

De asemenea, i s-a impus să plătească o suprataxă pentru victimă de 134 de lire sterline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.