Fostul producător american Harvey Weinstein, deja acuzat în două cazuri de agresiuni sexuale, va trebui să se confrunte cu o a treia victimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un judecător newyorkez a decis că o femeie care îl acuza pe fostul magnat de la Hollywood că a violat-o în anii '90, poate depune mărturie la proces pentru agresiune sexuală, potrivit documentelor de la tribunal. 

Judecătorul Curţii Supreme a statului New York, James Burke, le-a refuzat avocaţilor producătorului ca acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva clientului lor să fie abandonate.

Harvey Weinstein, altădată unul dintre bărbaţii cei mai puternici de la Hollywood, a pledat nevinovat pentru cinci capete de agresiune sexuală din partea a două femei. Procesul său trebuie să înceapă pe 6 ianuarie. El riscă închisoare pe viaţă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.