Prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle s-au căsătorit la capela St. George de la castelul Windsor, ei spunându-şi "da" în faţa rudelor, prietenilor şi a miilor de admiratori aflaţi în faţa bisericii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Michael Curry, primul episcop de culoare al bisericii episcopale în Statele Unite, a citat din Martin Luther King Jr.: "Trebuie să descoperim puterea dragostei". "Imaginaţi-vă o lume în care dragostea este drumul", a adăugat Curry. 

"Stand by Be", lansată în 1961 de Ben E. King, a fost cântată la finalul ceremoniei. Cei doi şi-au jurat legăminte şi şi-au schimbat inelele ca semn al căsătoriei. 

Mireasa poartă o rochie semnată de creatoarea britanică Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy.

Voalul este prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace. 

Nu este un voal obişnuit. Meghan "a dorit ca cele 53 de ţări ale Commonwealth să fie alături de ea în timpul ceremoniei" şi astfel Waight Keller a creat un voal împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit. Fiecare floare este unică şi cusută de mână pe trena lungă de cinci metri. Designerii au lucrat sute de ore, spălându-se pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată. 

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.