În cea mai mare cursă a anului, trupa WHAM!, actualul lider al topurilor muzicale britanice, preia conducerea pentru râvnitul număr 1 de Crăciun cu "Last Christmas", potrivit Official Charts.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Eroul britanic de la Eurovision 2022, Sam Ryder, cu "You're Christmas To Me", a urcat opt poziţii, până pe locul 2, la mijlocul săptămânii.

Regii sărbătorilor WHAM! caută să obţină primul lor număr 1 de Crăciun cu "Last Christmas" şi anul acesta vor face tot ce le stă în putinţă, mai ales că vor lansa o ediţie limitată a vinilului "Last Christmas", o primă lansare a cântecului pe CD şi o promovare pentru download.

Sam Ryder are de asemenea, în acest weekend, apariţii mediatice, inclusiv la Radio 1 Live Lounge şi The One Show. În prezent, Sam Ryder are şansa de a obţine primul său single numărul 1 în această săptămână.

Mariah Carey începe pe locul 3 la mijlocul săptămânii cu "All I Want For Christmas Is You", în timp ce "Merry Christmas" a lui Ed Sheeran şi Elton John urcă pe locul 4.

Cu toate acestea, The Pogues ft. Kirsty MacColl se plasează pe locul 5 în Official Chart First Look cu "Fairytale of New York".

Având în vedere sprijinul publicului pentru mult aşteptatul număr 1 de Crăciun al trupei Pogues, în semn de omagiu adus regretatului Shane MacGowan, şi o nouă ediţie limitată de vinil în scop caritabil a single-ului, aşteptată să apară marţi, ar putea apărea o schimbare în a doua jumătate a săptămânii.

Alţi concurenţi de urmărit sunt: Stick Season (6) al lui Noah Kahan şi coverul "Stay Another Day" (7) al lui Jorja Smith, un alt Amazon Music Original care a urcat în clasament 13 locuri de vineri, dovedind popularitatea serialului în rândul publicului britanic.

Cursa oficială pentru numărul 1 de Crăciun 2023 a început vineri, 15 decembrie, iar data limită pentru ca vânzările să fie luate în considerare este joi, 21 decembrie, la miezul nopţii (23.59). 

Numărătoarea inversă a Top 40 de Crăciun şi dezvăluirea în exclusivitate a numărului 1 oficial de Crăciun 2023 va fi vineri, în The Official Chart pe BBC Radio 1. 

Top 100 Official Christmas Singles Chart şi Official Albums Chart vor fi publicate integral pe OfficialCharts.com începând cu ora 17.45.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.