Un amestec de mitologie modernă şi fantezie întunecată, vânători de vampiri în L.A. & triunghiuri amoroase în care nu vrei să fii. În august, Netflix prezintă: „The Sandman”, un serial fantasy bazat pe îndrăgita şi premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, unde ficţiunea contemporană, drama istorică şi legenda se împletesc subtil în diferite lumi şi fire temporale; „Day Shift”, o comedie în care Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care munceşte din greu, însă banala lui slujbă ascunde faptul că urmăreşte şi ucide vampiri; „Loving Adults”, primul film Netflix în limba daneză, un thriller plin de întorsături de situaţie şi în care nimic nu este ceea ce pare a fi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă acestea, vor fi difuzate: „Carter, Delhi Crime: Sezonul 2”, „Echoes”, „History 101: Sezonul 2”, „Kleo, Locke & Key: Sezonul 3”, „Look Both Ways”, „Lost Ollie”, „Me Time”, „Never Have I Ever: Sezonul 3”, „Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie”, „Royalteen”, „The Cuphead Show!: Partea 2”, „The Girl in the Mirror”, seria de filme ”Mission: Impossible”, trilogia „The Hangover”, „The Constant Gardener” şi multe altele.

Titlurile lunii

„The Sandman”, din 5 august

O altă lume ni se deschide când închidem ochii şi dormim, un loc numit „Visarea", unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viaţă celor mai intime temeri şi fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neaşteptat şi ţinut prizonier timp de un secol, absenţa sa declanşează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât şi pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi şi fire temporale pentru a repara greşelile făcute în lunga sa existenţă, a-şi vizita prietenii şi duşmanii şi a întâlni pe parcurs noi entităţi cosmice şi umane.

Bazat pe îndrăgita şi premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinaţie de mituri şi fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este şi producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg şi David S. Goyer.

„Day Shift”, din 12 august

Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care munceşte din greu şi care pare că nu-şi doreşte nimic altceva decât să ofere o viaţă cât mai bună isteţei sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăţă piscine ascunde de fapt adevărata sa sursă de venit, precum şi faptul că urmăreşte şi ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internaţională a vânătorilor de vampiri.

„Loving Adults”, din 26 august

„Loving Adults”, primul film Netflix în limba daneză, este un thriller plin de întorsături de situaţie şi în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Pare că Christian şi Leonora au totul. Ei trăiesc viaţa perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare în sfârşit strălucitor, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora îşi vede soţul cu o femeie mai tânără, arhitectal Xenia. Leonora îşi dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Cum a putut? Cum a putut să o părăsească pe femeia care şi-a sacrificat cariera? Femeia care a sacrificat totul pentru a avea grijă de fiul lor şi de familia lor? La faţa locului, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia care rămâne în urmă - şi e dispusă să facă orice în privinţa asta.

Seriale 

„Cafe Minamdang”, serial nou, din 1 august - O afacere suspectă care oferă serviciile unui presupus şaman atotştiutor atrage atenţia unei inspectoare de poliţie tenace.

„Good Morning, Verônica: Sezonul 2”, din 3 august - Considerată moartă, Verônica face eforturi să dezlege misterele cultului religios care alimentează abuzurile şi corupţia din interiorul guvernului.

„Lady Tamara”, serial nou, din 4 august - În acest reality-show, în centrul atenţiei se află strălucitoarea viaţă mondenă a Tamarei Falcó, care se împarte între muncă, distracţie şi celebra ei familie.

„Indian Matchmaking: Sezonul 2”, din 10 august - Sima Taparia, peţitoarea preferată a tuturor, se întoarce cu un alt sezon în care ajută clienţi eligibili, excentrici şi nerăbdători să-şi găsească perechea.

„Instant Dream Home”, serial nou din 10 august - O echipă de renovare rapidă îşi asumă riscuri mari şi face planuri minuţioase pentru a transforma de sus până jos casele unor familii, în doar 12 ore.

„Locke&Key: Sezonul 3”, din 10 august - În captivantul ultim capitol al serialului, familia Locke descătuşează şi mai multă magie în confruntarea cu un nou inamic demonic, care e hotărât să pună mâna pe chei.

„School Tales The Series”, serial nou din 10 august - Orori inimaginabile bântuie pe coridoarele liceului în această antologie cu poveşti cu fantome, semnată de regizori thailandezi cu experienţă în producţiile horror.

„A Model Family”, serial nou, din 12 august - După ce a furat, fără să vrea, bani de la un cartel, un profesor sărac descoperă că singura modalitate de a-şi salva familia distrusă este să devină curier de droguri.

„Never Have I Ever: Sezonul 3”, din 12 august - Posibil ca Devi şi prietenele ei să fi pus singurătatea în cui! Dar vor afla că relaţiile vin la pachet cu revelaţii despre sine şi cu dramă cât cuprinde.

„High Heat”, serial nou, din 17 august - Când indiciile legate de uciderea fratelui său îl fac să se alăture unei brigăzi de pompieri, Poncho descoperă dragostea, o familie, dar şi un criminal în serie.

„Echoes”, serial nou, din 19 august - Gemenele identice Leni şi Gina şi-au inversat identităţile în secret încă din copilărie. Dar viaţa lor este dată peste cap când una dintre surori dispare.

„Glow Up: Sezonul 4, din 19 august - Zece noi concurenţi îşi testează limitele creativităţii în timp ce parcurg diverse provocări în speranţa că vor deveni celebri în domeniul machiajului.

„Kleo”, serial nou, din 19 august - După căderea Zidului Berlinului, o fostă spioană din Germania de Est este hotărâtă să afle cine şi de ce a trădat-o şi îşi foloseşte abilităţile letale pentru a se răzbuna.

„The Girl in the Mirror (Alma)”, serial nou, din 19 august - Suferind de amnezie după un bizar accident în care au murit majoritatea colegilor ei, Alma vrea să afle ce s-a întâmplat în ziua respectivă şi să-şi recapete identitatea.

„Lost Ollie”, serial nou, din 24 august - O jucărie îl caută în lung şi-n lat pe băieţelul care a pierdut-o. Un serial pentru întreaga familie, inspirat din cartea „Odiseea lui Ollie".

„MO”, serial nou, din 24 august - În Texas, Mo se zbate intre două culturi, trei limbi şi o cerere de azil în aşteptare, în timp ce se străduieşte să îşi întreţină familia palestiniană.

„Under Fire”, serial nou, din 24 august - În Unitatea Est, o echipă unită de pompieri încearcă să se descurce cu jobul periculos şi stresant, problemele personale şi eşecurile profesionale.

„Ludik”, serial nou, din 26 august - Pentru a salva un membru al familiei răpit, un magnat al mobilei se foloseşte de operaţiunea sa secretă de contrabandă cu diamante pentru a transporta arme peste graniţă.

„Family Secrets”, serial nou, din 31 august - În ziua nunţii lor, o studentă la medicină şi un chirurg plastician bogat descoperă o reţea de secrete şi minciuni care leagă cele două familii.

„Delhi Crime: Sezonul 2”, în curând - Un lanţ de crime deosebit de macabre sugerează revenirea unei bande criminale de temut, iar poliţista Vartika conduce cazul sub presiunea presei şi a publicului.

Filme 

„Carter”, din 5 august - Un bărbat se trezeşte fără amintiri. Ghidat de o voce misterioasă din dispozitivul pe care-l poartă în ureche, porneşte într-o periculoasă misiune de salvare de ostatici.

„Code Name: Emperor”, din 8 august - Un agent de contrainformaţii însărcinat cu incriminarea unui politician curat ca lacrima trebuie să decidă dacă mai există limite pe care nu este dispus să le depăşească.

„Look Both Ways”, din 17 august - În noaptea dinaintea absolvirii, un test de sarcină îi împarte viaţa lui Natalie în două realităţi paralele. Ce-i rezervă oare viaţa şi iubirea?

„Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar”, din 20 august - În această continuare a primului lungmetraj, fraţii Elric întâlnesc cel mai puternic adversar de până acum, un criminal în serie singuratic, cu o cicatrice pe frunte.

„Me Time”, din 26 august - Cu familia plecată, un tată casnic devotat îşi acordă timp pentru sine după ani de zile, pornind într-o aventură aniversară împreună cu vechiul său prieten petrecăreţ.

„Rise of The Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie”, din 5 august - Tinerele ţestoase şi redutabilele lor puteri de ninja sunt puse la încercarea supremă când creaturi nemiloase din alt univers încearcă să dezlănţuie haosul absolut.

„13: The Musical”, din 12 august - După ce se mută de la New York în Indiana din cauza divorţului părinţilor, un şcolar inteligent e hotărât să organizeze cel mai tare bar mitzvah din câte s-au văzut.

„Royalteen”, din 17 august - O adolescentă încearcă să-şi ascundă trecutul plin de scandaluri şi un mare secret atunci când începe o neaşteptată poveste de dragoste cu prinţul moştenitor.

„That's Amore”, din 25 august - După ce serviciul şi relaţia ei se încheie în aceeaşi zi, Sofia o ia de la zero. Ea întâlneşte un bucătar spaniol atrăgător, care ar putea fi condimentul ce îi lipsea.

„I came By”, din 31 august - Un artist graffiti care ia în vizor casele celor bogaţi descoperă un secret şocant, care pune în pericol vieţile celor din jurul lui.

Comedy Specials

„Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse”, din 2 august - De la accese de furie în trafic, la certuri de cuplu în timpul pandemiei, comedianul Ricardo Quevedo analizează absurditatea situaţiilor care ne pun răbdarea la încercare.

Documentare

„Trainwreck: Woodstock '99”, din 3 august - În 1969, Woodstock promitea pace şi muzică, dar relansarea sa din '99 a însemnat trei zile de furie, revolte şi daune reale. De ce a luat o întorsătură atât de urâtă?

„Bank Robbers: The Last Great Heist”, din 10 august - Autorii celui mai cunoscut jaf bancar din Argentina explică în detaliu, în interviuri sincere, cum şi de ce au executat această operaţiune radicală din 2006.

„Untold: Volumul 2”, din 16 august, episoade săptămânale - Seria apreciată de critici revine cu volumul 2, un serial documentar care aduce noi perspective asupra poveştilor din lumea largă a sportului.

„History 101: Sezonul 2”, din 25 august - Micile lecţii de istorie revin, de data aceasta pentru a ne descrie cum stă treaba cu drogurile psihedelice, armele cu laser şi chiar apa îmbuteliată.

„I Am A Killer: Sezonul 3”, din 30 august - În timp ce îşi ispăşesc pedeapsa, deţinuţii vorbesc despre crimele comise şi despre felul în care faptele lor au distrus diverse vieţi, printre care şi a lor.

Pentru copii şi familie

„Big Tree City”, din 1 august - O echipă de animale eroice cu abilităţi speciale şi vehicule rapide asigură siguranţa oraşului Arbori şi rezolvă cele mai mari probleme ale comunităţii.

„Super Giant Robot Brothers”, din 4 august - Gata cu cearta, să înceapă bătălia! Conduşi de geniala lor inventatoare, fraţii roboţi Luciosul şi Fulger trebuie să apere Pământul de atacul monştrilor spaţiali.

„Deepa & Anoop”, din 15 august - Împreună cu elefănţica ei care îşi poate schimba culoarea, o fetiţă veselă creează muzică şi are parte de bucurie şi peripeţii la pensiunea Mango a familiei ei.

„The Cuphead Show!: Partea 2”, din 19 august - Urmăreşte peripeţiile impulsivului Cuphead şi ale lui Mugman, influenţabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

„Angry Birds: Summer Madness: Sezonul 3”, din 25 august - Păsările adolescente Red, Chuck, Bomb şi Stella fac ravagii în Tabăra Aşchiuţă împreună cu prietenii lor înaripaţi într-o vară plină de peripeţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.