Versiunea reînregistrată a albumului „Red” reprezintă al optulea disc al lui Taylor Swift care s-a clasat pe primul loc în topul britanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Red (Taylor's Version)” este al doilea album din discografia artistei americane reînregistrat, după „Fearless”. Varianta originală, lansată în 2012, a ocupat de asemenea primul loc în clasamentul din Marea Britanie.

Ea intenţionează să îşi reînregistreze toate primele şase albume, pentru a avea control complet asupra propriei muzici.

Decizia a fost luată după achiziţia, în 2019, a înregistrărilor sale master de către mogulul Scooter Braun şi vânzarea ulterioară a lor unui fond de investiţii.

Cântăreaţa speră ca fanii să cumpere şi să asculte noile versiuni ale albumelor ei, şi nu pe cele originale. Noua versiune „Red” cuprinde piesele originale şi alte câteva care nu au fost incluse iniţial pe album.

Artista în vârstă de 31 de ani a egalat-o acum pe Kylie Minogue, cu opt albume pe primul loc în Regat. Madonna este singura artistă solo care are mai multe, 12.

Locul al doilea în top este ocupat de „Voyage” al ABBA, iar „=” (Equals) al lui Ed Sheeran a ocupat locul al treilea.

Cât priveşte clasamentul single-urilor, versiunea de zece minute „All Too Well” a lui Swift a debutat pe locul al treilea şi este cel mai lung cântec care a ajuns vreodată în top cinci.

„Shivers” al lui Sheeran ocupă poziţia secundă, iar „Easy on Me” al lui Adele, primul loc, pentru a cincea săptămână.

Adele a lansat vineri albumul „30”, care este aşteptat să debuteze în fruntea clasamentului britanic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.