Catherine, Ducesă de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de 4 ani.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească trei noi fotografii cu prinţesa Charlotte înainte de a patra aniversări a ei”, a transmis miercuri palatul Kensington. „Fotografiile au fost realizate de ducesă în aprilie, la palatul Kensington şi pe domeniul lor din Norfolk”.

În două fotografii, prinţesa apare jucându-se afară, iar în a treia, ea stă pe iarbă, purtând o rochie cu flori albastre.

Aceste portrete au fost lansate la o săptămână după cele mai noi imagini cu prinţul Louis, care a împlinit 1 an pe 23 aprilie.

Charlotte, al doilea copil al prinţului William şi Kate Middleton, care s-au căsătorit în 2011, ocupă locul al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul ei (prinţul Charles), tatăl (prinţul William) şi fratele mai mare (prinţul George).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.