Casa Regală a Marii Britanii a dat publicităţii, duminică, noi fotografii cu prinţesa Charlotte, care va împlini luni vârsta de un an, informează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imaginile au fost surprinse de ducesa de Cambridge, în luna aprilie, la reşedinţa de la ţară a cuplului regal, conform reprezentanţilor casei regale.

Potrivit comunicatului de presă transmis, prinţul William şi soţia sa sunt foarte fericiţi să poată împărtăşi aceste momente importante pentru familia lor şi speră că toată lumea se va bucura de aceste fotografii ”frumoase”.

Prinţul William şi Catherine Middleton s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, într-o ceremonie fastuoasă. Primul lor copil, prinţul George, s-a născut pe 22 iulie 2013, iar cel de-al doilea, prinţesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015.

Prinţesa Charlotte este a patra în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.