Serialul "Scooby-Doo şi cine crezi tu?" revine la Boomerang din 3 mai cu episoade în premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noua serie de mistere la care participă gaşca, Scooby-Doo şi tinerii detectivi vor merge la închisoare. Aici, actorul Morgan Freeman filmează un documentar cu un spirit suspect. Cei cinci prieteni vor deveni vedetele filmului şi nu vor rata aventura de a rezolva misterul spiritului. Velma, Fred, Daphne, Shaggy şi Scooby-Doo o vor întâlni pe celebra actriţă Lucy Liu şi vor vizita galeria ei de artă. Toată lumea crede că o astfel de vizită este o distracţie liniştită, dar apoi una dintre statui prinde viaţă şi începe să îi sperie pe vizitatorii galeriei. Detectivii şi prietenul lor patruped vor descoperi un umanoid ciudat. Actorul Sean Astin, un prieten de-al lui Daphne, încearcă să găsească un breloc lipsă în timp ce o plantă monstru apare la magazinul de hardware. Au aceste două evenimente ceva în comun? Găsirea răspunsului este în mâinile detectivilor noştri preferaţi.

Gaşca "Mistere SRL", formată din cei patru tineri şi patrupedul Scooby-Doo,se plimbǎ prin lume în „Maşina Misterelor" şi rezolvă enigme legate de fantome şi alte forţe supranaturale. La sfârşitul fiecǎrui episod, aceste forţe au explicaţii raţionale, de obicei infractori în mǎşti şi costume, folosind efecte speciale pentru a speria şi a distrage atenţia.

„Scooby-Doo şi cine crezi tu?” este un serial de animaţie produs de Warner Bros. Animation. Este al treisprezecelea serial din franciza Scooby-Doo.

Animaţia urmăreşte cele mai interesante mistere şi include invitaţi celebri în fiecare episod, cum ar fi Batman, Wonder Woman, Steve Urkel şi alţii.

Noile episoade "Scooby-Doo şi cine crezi tu?" vor fi transmise zilnic, de la ora 16.00.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.