Muzicianul britanic Noel Gallagher a confirmat lansarea unui documentar Oasis despre concertele susţinute în urmă cu 25 de ani la Knebworth, scrie NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a venit după ce Noel Gallagher a pus bazele companiei de producţie de film Kosmic Kyte.

Noul documentar se concentrează pe show-urile de la Knebworth din august 1996, unde, pe parcursul a două seri, trupa Oasis a cântat în faţa a 280.000 de fani.

Într-o intervenţie la BBC Radio 2, Noel Gallagher a confirmat că documentarul se va baza mult pe înregistrări video nepublicate până în prezent, care au fost realizate în timpul concertelor.

El a spus că show-urile au fost filmate şi pregătite încă de atunci, dar că documentarul nu a fost lansat „dintr-un motiv sau altul”.

„Având în vedere apropierea aniversării, îl vom lansa acum. Am văzut un scurt trailer al lui şi este o imagine fantastică a erei apuse de dinainte de internet. Este realmente minunat”, a adăugat Gallagher.

Nu a fost comunicată deocamdată data lansării.

Recent, a fost confirmat că următorul album al trupei lui Noel Gallasher, High Flying Birds, o colecţie cu cele mai bune piese, va fi lansat pe 11 iunie pentru a marca a zecea aniversare a grupului.

„Back The Way We Came: Vol 1 (2011-2021)” va cuprinde şi două piese noi. Prima, „We’re On Our Way Now”, a fost lansată joi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.