Interpretul de manele Nikolas Prym a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar, într-un dosar de înşelăciune. El ar fi luat 2.000 de euro de la o persoană pentru a-i cânta la nuntă, dar nu s-a prezentat la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 30 de ani, din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, a transmis, luni, IGPR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, data de 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00 – 01.00, însă acesta nu s-ar fi prezentat şi nu ar fi prestat serviciile muzicale, însuşindu-şi, în mod nejustificat, 2.000 de euro, primiţi în urma semnării contractului.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro că bărbatul acuzat de înşelăciune este interpretul de manele Nikolas Prym.

Acesta a fost găsit, în 10 decembrie, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.