Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, sâmbătă, că s-au făcut lucrări în Parcul Natural Văcăreşti, iar îmbunătăţirea zonei va continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Parcul Natural Văcăreşti se transformă pe zi ce trece într-o zonă tot mai atrăgătoare şi mai sigură pentru vizitatori. Foişoarele şubrede şi vechi au fost înlocuite, iar de acum, toţi cei care doresc să observe speciile din parc pot utiliza în siguranţă noile construcţii din lemn.”, a transmis, sâmbătă. Nicuşor Dan.  

Acesta anunţă, de asemenea, că Administraţia Parcul Natural Văcăreşti pregăteşte în această toamnă un proiect special pentru copii- “Plantează şi adoptă un copac în Parcul Natural Văcăreşti” în cadrul căruia micuţii nu doar că vor planta copacii, dar vor fi şi adoptatorii lor pe termen lung. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.