Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă, duminică seară, că evenimentul ”Străzi Deschise – Bucureşti Promenadă urbană” a fost un succes şi în acest an, având un milion de participanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am participat astăzi, pe strada Pucheni din sectorul 5, la ultima zi a evenimentului «Străzi Deschise – Bucureşti Promenadă urbană». Mă bucur că acest proiect s-a dovedit a fi şi anul acesta foarte îndrăgit – în total, am avut 1 milion de participanţi”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta precizează că au fost 23 de weekenduri în care artere şi zone aglomerate ale oraşului s-au transformat în spaţii pietonale şi zone de relaxare, cu peste 600 de evenimente.

”Vrem să reclădim spiritul de comunitate şi să aducem cultura în stradă, astfel că vom continua proiectul şi la anul, când vom încerca să fim mult mai prezenţi în cartiere, mai ales că anul acesta am avut reacţii foarte bune de la oameni”, a mai scris primarul general.

”Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană” este un eveniment organizat de Primăria Capitalei, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, alături de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi PROEDUS – Centrul  de Proiecte Educaţionale şi Sportive al Municipiului Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.