Actriţa Nicole Kidman a sărbătorit 20 de ani de la lansarea filmului "Moulin Rouge!" publicând pe Instagram mai multe fotografii de la filmări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea de dragoste dintre poetul Christian (Ewan McGregor) şi curtezana Satine (Nicole Kidman) plasată la sfârşitul secolului XIX, a fost regizată de Baz Luhrmann. 

Comedia muzicală de succes a fost prezentată la Cannes.

"Iată unele dintre amintirile mele preferate de la Moulin Rouge!. Cel mai mare lucru pe care îl poţi învăţa vreodată este doar să iubeşti şi să fii iubit", a scris actriţa pe Instagram, citând una dintre replicile celebre din film.

Inspirat din "Dama cu camelii" de Alexandre Dumas-fiul, dar şi din comedii muzicale de la Bollywood, "Moulin Rouge!" este una dintre cele mai cunoscute pelicule în care a jucat Nicole Kidman. 

Lungmetrajul, care a câştigat două premii Oscar pentru "cea mai bună regie artistică" şi "costume", a fost adaptat şi pentru Broadway. 

Filmul s-a bucurat de o coloană sonoră care a cuprins compoziţii semnate Elton John, Madonna, The Police şi Queen, între alţii. Premiera ”Moulin Rouge!” a avut loc la Festivalul de Film de la Cannes 2001 şi a generat încasări la nivel mondial de 179 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.