Nick Kamen, model şi cântăreţ englez, a murit la vârsta de 59 de ani, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kamen a devenit cunoscut odată cu reclama pentru Levi's 501, apărută în 1985. Anul următor, el a lansat piesa de succes „Each Time You Break My Heart”, compusă de Madonna, care a ajuns în top 5 în Marea Britanie.

Cântăreţul Boy George, apropiat al său, i-a adus un omagiu miercuri, numindu-l „cel mai frumos şi drăguţ bărbat”.

Kamen, pe numele real Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut graţie reclamelor la blugi, în care apărea la o curăţătorie purtând doar boxeri în timp ce mai multe femei îl urmăreau cu privirea.

Reclama, pe ritmurile „I Heard It Through The Grapevine” a lui Marvin Gaye, a ajutat la creşterea vânzărilor companiei şi l-a făcut pe Kamen un sex symbol.

El a atras atenţia Madonnei, care a declarat la acel moment pentru BBC că a fost impresionată de „farmecul” şi „vocea frumoasă”. Ulterior, a înregistrat piesa artistei, rămasă pe dinafara albumului „True Blue”, iar ea a susţinut partea de backing vocals.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.