Nia DaCosta, cunoscută pentru drama „Little Woods” şi lungmetrajul horror „Candyman”, va regiza filmul „Captain Marvel 2” pentru studiourile Marvel, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DaCosta i-a înlocuit pe Anna Boden şi Ryan Fleck, care au regizat „Captain Marvel” (2019), film ce a generat încasări de 426,8 milioane de dolari în America de Nord şi de 1,13 miliarde de dolari, la nivel global.

Actriţa Brie Larson va reveni în rolul principal. Scenariul este scris de Megan McDonnell.

Nia DaCosta este a patra femeie, şi prima de culoare, care regizează un film al Marvel Studios, după Anna Boden, Cate Shortland („Black Widow”) şi Chloé Zhao („Eternals”).

„Little Woods”, apărut în 2019, i-a lansat cariera lui DaCosta, astfel că a primit proiectul „Candyman”, o versiune produsă de Jordan Peele, care este şi co-autor. Filmul trebuia să fie lansat în iunie, dar premiera a fost amânată din cauza pandemiei.

„Captain Marvel 2” este programat să fie lansat pe 8 iulie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.