New Beverly Cinema din Los Angeles, sala deţinută de regizorul Quentin Tarantino, va fi redeschisă la 1 iunie, după ce a fost închisă mai mult de un an din cauza Covid-19, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contul de Twitter oficial al teatrului a publicat la 1 mai o fotografie cu faţada pe care scrie: "Redeschidere pe 1 iunie, pentru că ne place să arătăm filme". 

Odată cu rata de vaccinare crescută şi infecţiile de Covid-19 în scădere, cinematografele din Los Angeles au avut permisiunea de a fi redeschise la o capacitate limitată. La început a fost de 25% (maxim 100 de persoane) şi s-a extins la 50% (maxim 200 de persoane). 

Sala istorică New Beverly Cinema este deţinută de regizorul Quentin Tarantino din 2007, atunci când a cumpărat-o pentru a o salva de la reamenajare. Are 300 de locuri şi este cunoscută pentru că difuzează filme de 35 mm, în special pe cele ale lui Tarantino. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.