Nepotul lui Ricky Martin şi-a retras acuzaţiile de hărţuire sexuală împotriva cântăreţului într-o înfăţişare în instanţă din 21 iulie, care a închis efectiv cazul, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţul lui Ricky Martin, Jwan Yosef, a publicat pe Instagram o fotografie cu cei doi după apariţia virtuală în faţa Curţii cu mesajul "Adevărul prevalează". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef)

Joaquín Monserrate Matienzo, Carmelo Dávila şi Harry Massanet Pastrana, avocaţii lui Martin, au făcut o declaraţie: "Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte", se arată în declaraţie. "Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a respinge cauza i-a aparţinut numai lui, fără nicio influenţă sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere. Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui". 

Martin a apărut virtual la tribunal din Puerto Rico pentru a asculta acuzaţiile făcute de nepotul său în vârstă de 21 de ani. Înainte de aceasta, la începutul lunii iulie, cântăreţul a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico. Martin a negat acuzaţiile împotriva lui. 

Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul său în vârstă de 21 de ani şi putea risca până la 50 de ani de închisoare dacă era găsit vinovat.

Martin a fost învinuit că "a exercitat atacuri fizice şi psihologice" asupra lui Dennis Yadiel Sanchez în timpul relaţiei lor de şapte luni, care s-a încheiat cu aproximativ două luni în urmă.

Un reprezentant al artistului a calificat acuzaţiile de abuz "complet false şi contrafăcute" într-o declaraţie transmisă revistei People la începutul acestei luni. 

Fratele cântăreţului a susţinut că nepotul lui Martin "se luptă cu provocări profunde de sănătate mintală".

Dincolo de acest caz, Martin se confruntă în prezent cu alte probleme legale, fostul său manager dându-l în judecată pentru 3 milioane de dolari, susţinând că îi datorează comisioane neplătite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.