NASA speră "să inspire o nouă generaţie de exploratori" ajutându-l pe Tom Cruise să-şi realizeze filmul în spaţiu. La începutul lui mai, agenţia spaţială a confirmat că va colabora cu actorul şi SpaceX, societatea lui Elon Musk, la un lungmetraj la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Site-ul Deadline a dezvăluit că regizorul Doug Liman s-a alăturat proiectului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercurea trecută, când ar fi trebuit să fie lansată capsula Crew Dragon, administratorul NASA Jim Bridenstine a confirmat că agenţia va face tot posibilul pentru a-l ajuta pe actorul american să-şi realizeze visul. 

"Oamenii nu fac decât să vorbească acum de Tom Cruise", a spus Elon Musk în timpul unei transmisiuni în direct de la lansarea care a fost reprogramată din cauza condiţiilor meteorologice dar realizată cu succes sâmbătă. 

"Răspunsul este da, ne place că Tom Cruise va zbura către Staţia Spaţială Internaţională pentru a face un film acolo. Susţin acţiunea. Vom face tot posibilul pentru ca acest lucru să se întâmple". 

"Dacă putem face ca Tom Cruise să inspire un copil să se înroleze în Marină şi să devină pilot, de ce nu am face la fel pentru a deveni viitorul Elon Musk", a adăugat el, referindu-se la "Top Gun", clasicul film care l-a inspirat să-şi aleagă viitoarea meserie. "Avem nevoie de asta. Avem nevoie de o nouă generaţie cu mulţi Elon Musk". 

Proiectul cnematografic, care este în pregătire, nu va fi unul din franciza "Misiune: Imposibilă". Niciu  studio nu s-a alăturat până acum proiectului. Până atunci, Tom Cruise va fi pe afişul "Top Gun 2". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.