Muzicianul Brian Wilson le solicită fanilor să boicoteze un concert al fostei sale formaţii The Beach Boys, ce urmează să participe la un eveniment sprijinit de o organizaţie care se ocupă cu vânătoarea de trofee, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia californiană, într-o altă componenţă, cu Mike Love, va cânta, miercuri, la Convenţia Safari Club International din Reno, statul Nevada. 

Wilson a scris pe Twitter că el şi fostul chitarist Al Jardine nu au nicio legătură cu evenimentul. 

Donald Trump Jr ar urma să vorbească la această convenţie. 

"Această organizaţie sprijină vânătoarea de trofee, cu care nici eu, nici Al nu empatizăm", a scris Wilson. 

El le-a cerut fanilor să semneze o petiţie prin care formaţia The Beach Boys "să fie retrasă de la Convenţia SCI". 

Wilson, în vârstă de 77 de ani, încă mai cântă melodiile clasice pe care le-a compus pentru The Beach Boys alături de Jardine. Cu toate acestea, un alt membru fondator, Love, deţine dreptul de a folosi numele grupului în turnee. 

Într-o declaraţie obţinută de Variety luni, Love a confirmat că intenţionează să cânte la acest eveniment. 

"Suntem nerăbdători să cântăm în Reno şi, ca întotdeauna, sprijinim libertatea de gândire şi expresie ca un principiu fundamental al drepturilor noastre ca americani", a spus el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.