Muzicianul american Rob Zombie va lansa săptămâna viitoare filmul horror „3 From Hell”, al treilea dintr-o serie începută în urmă cu aproximativ două decenii, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compozitor, scenarist şi regizor, Rob Zombie (pe numele real Robert Bartleh Cummings) readuce în prim plan clanul ucigaş „Firefly”.

Filmul va fi proiectat timp de trei zile, între 16 şi 18 septembrie.

Rob Zombie a creat personajele Otis B. Driftwood (Bill Moseley), Baby Firefly (Sheri Moon Zombie) şi Captain Spaulding (Sid Haig) în urmă cu două decenii. 

El a lucrat cu bugete foarte mici pentru această franciză: 7 milioane de dolari, pentru „House of 1000 Corpses” (apărut în 2003) şi pentru „The Devil’s Rejects” (2005) şi în ju de 3 milioane de dolari pentru „3 From Hell”.

Despre buget, el a declarat pentru Variety că lasă loc de creativitate, însă îl constrânge privind filmările.

„Am vrut să îl duc un pas mai departe. Acum, personajele au propria mitologie în viaţa reală şi cea din film”, a explicat Rob Zombie. Artistul a adăugat că piesele care formează coloana sonoră - de la Slim Whitman la Suzi Quatro - sunt preferinţe personale.

Rob Zombie a mai regizat, între altele, remake-ul „Halloween” (2007) şi continuarea, „Halloween II” (2009).

Muzicianul în vârstă de 54 de ani a lansat şase albume solo de studio, cel mai recent, „The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser”, apărut în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.