Muzeul Madame Tussauds din Londra, care găzduieşte statui din ceară ale celebrităţilor, a marcat victoria lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale din SUA. Dacă statuia viitorului preşedinte american nu este încă realizată, cea a lui Donald Trump este încă acolo şi responsabilii muzeului au decis să-i schimbe costumul cu o ţinută de golf.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţinuta face referire la marea pasiune a preşedintelui american, care se afla sâmbătă pe un teren de golf în momentul anunţului înfrângerii sale în faţa lui Joe Biden. El a mers pe terenul de golf din Sterling, Virginia, nu departe de Washington D.C. şi de Casa Albă, scrie BFM TV. 

Donald Trump, numit "cel mai bun preşedinte-jucător de golf al Statelor Unite" de o revistă de specialitate, a petrecut mai mult de patru ore la golf. După ce a încheiat partida, miliardarul republican s-a fotografiat cu un cuplu de proaspăt căsătoriţi. 

Muzeul Madame Tussauds din Berlin şi-a exprimat încă de săptămâna trecută sprijinul pentru candidatul democrat Joe Biden aruncând statuia lui Trump la gunoi. 

"Alegerile americane sunt iminente şi facem loc pentru viitorul preşedinte. Puteţi să-l vedeţi pe Trump în această postură până duminică", a indicat muzeul pe Instagram. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.