Muzeul Madame Tussauds din Londra a realizat statuia din ceară a lui Meghan Markle, logodnica prinţului Harry al Marii Britanii, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sculptura în ceară a fost prezentată la muzeu cu mai puţin de două săptămâni înainte de nunta celor doi, care va avea loc la Windsor.

Meghan Markle este prezentată într-o rochie verde, similară aceleia pe care a purtat-o atunci când cuplul şi-a anunţat logodna, în luna noiembrie a anului trecut.

Creaţia sculpturii a durat aproximativ şase luni, fiind folosite tehnici obişnuite ale muzeului, a explicat principalul sculptor de la Madame Tussauds.

La prezentarea de miercuri, alături de statuia lui Markle a fost plasată cea realizată pentru a 30-a aniversare a prinţului Harry. Aceasta din urmă a fost îmbunătăţită, având în vedere că aspectul fizic al lui Harry s-a schimbat în ultimii trei ani.

Statuile din ceară vor fi expuse public pe 18 mai, cu o zi înaintea nunţii regale. În acea zi, muzeul va permite accesul gratuit vizitatorilor care poartă prenumele de Meghan sau Harry.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.