Noua comedie muzicală dedicată prinţesei Diana va fi difuzată în avanpremieră pe Netflix, au anunţat marţi producătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat "Diana", spectacolul va fi disponibil de la 1 octombrie în streaming, adică cu două luni înainte de redeschiderea teatrului, pe 1 decembrie, dacă va permite criza sanitară. 

"Şansa de a împărtăşi programul nostru, mai întâi cu publicul la nivel mondial pe Netflix, apoi de a primi public în direct, pe Broadway, este ceva la care visăm toţi de mai mult de un an", au declarat producătorii. 

Teatrele emblematice au coborât cortina în martie, anul trecut, până în iunie 2021. 

Scrisă de Joe DiPietro şi pusă în scenă de Christopher Ashley, piesa a fost înregistrată în 2020, fără spectatori, şi cu distribuţia originală, scrie Variety. 

Muzica este compusă de David Bryan, clăpar al grupului Bon Jovi. Actriţa Jeanna de Waal joacă rolul prinţesei, alături de Roe Hartrampf - prinţul Charles. Erin Davie o va interpreta pe Camilla Rosemary Shand, în timp ce Judy Kaye va fi regina Elizabeth II.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.