"Spectatorii se pot aştepta la toate ingredientele care au făcut din primul film un succes", spune Jennifer Aniston despre filmul "Murder Mystery 2" care este disponibil de vineri pe Netflix. Producţia, în care partener îi este Adam Sandler, îi arată pe cei doi protagonişti implicaţi într-un mister poliţist şi mai complex, care îi duce, până la urmă, în oraşul visurilor lor, Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La patru ani după ce au rezolvat primul lor caz de crimă, Nick şi Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) sunt detectivi cu normă întreagă şi încearcă să-şi consacre agenţia de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui prieten maharajah (Adeel Akhtar) pe insula acestuia. Dar problemele se ţin scai de cuplul Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităţilor, transformându-i în suspecţi pe toţi stimabilii invitaţi, membri ai familiei şi chiar pe mireasă.

În "Vacanţă criminală 2", Nick şi Audrey Spitz se trezesc implicaţi într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârşit tot ce au visat: o şansă ca agenţia lor de detectivi să devină cunoscută şi... o vacanţă mult-aşteptată la Paris. Filmul este regizat de Jeremy Garelick şi îi are în distribuţie pe Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani şi Dany Boon.

Jennifer Aniston vorbeşte despre motivele pentru care filmele "Vacanţă criminală" sunt deosebite pentru ea şi despre ce aşteptări poate avea publicul de la noul film: „Adam Sandler şi cu mine suntem spirite înrudite. Întotdeauna ne simţim incredibil de bine împreună. Iubesc distribuţia asta… nimic nu-mi dă mai multă mulţumire decât atunci când fac un film iubit de public. Spectatorii se pot aştepta la toate ingredientele care au făcut din primul film un succes, plus locuri de filmare şi mai spectaculoase, mai multe râsete şi mult mai multă acţiune. A fost o aventură distractivă, pe care de abia aşteptăm să o împărtăşim cu toată lumea". 

De data aceasta, personajele interpretate de supervedetele premiate se văd implicate într-un mister poliţist şi mai complex, care îi duce, până la urmă, în oraşul visurilor lor, Paris. Miza este mai mare, hainele sunt mai şic, iar cascadoriile sunt mai spectaculoase ca niciodată în această simpatică escapadă în Oraşul Luminilor.

La cârma filmului "Vacanţă criminală 2" s-a aflat regizorul Jeremy Garelick, care a profitat bucuros de şansa de a lucra din nou cu Aniston, după colaborarea la filmul "Despărţiţi, dar împreună" din 2006 şi de a-şi îndeplini visul de-o viaţă de a colabora cu unul dintre actorii săi de comedie preferaţi.

„O cunosc pe Jen de multă vreme. Suntem buni prieteni, deci nu am putut rata şansa de a lucra din nou împreună. Iar Adam Sandler este eroul meu într-ale comediei de 30 de ani. I-am citat albumele de când aveam 12 ani. A fost o inspiraţie pentru mine în atât de multe feluri… până şi în ceea ce priveşte stilul vestimentar”, a declarat Garelick râzând. „Jen şi Adam sunt două dintre atuurile principale în divertisment de decenii încoace. Ca regizor, am simţit că am cel mai uşor job din lume când se aflau în faţa camerelor de filmat. Colaborarea cu ei a fost un privilegiu", a spus Garelick. 

Producătorul Tripp Vinson, care a produs şi primul film "Vacanţă criminală", a adăugat că se simte inspirat ca producător de colaborarea cu Sandler şi Aniston. „Le admir etica muncii, talentul şi calităţile ca oameni. Sunt parteneri grozavi şi mă simt norocos să lucrez din nou cu ei.”

Întrebat care sunt diferenţele dintre filmul original Vacanţă criminală şi continuarea sa, Vinson a declarat: „Al doilea este canalizat mai mult pe acţiune, decorurile sunt mai mari, în general, este mai vânos. Cea mai importantă influenţă este tot Agatha Cristie. Dar pentru acest al doilea film, ne-am orientat după filme mari de acţiune, cum ar fi Teroare în Paris.”

Producătorul James Stern a adăugat: „Continuarea are aceeaşi calitate de mister poliţist ca filmul iniţial, dar se bazează şi pe faptul că acest cuplu a trecut prin toate evenimentele împreună. Cu tot accentul pus pe acţiune, este la fel de amuzant, dacă nu chiar mai amuzant decât primul film.”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.