Primăria Capitalei anunţă o serie de manifestări distractive care vor avea loc, duminică, în Grădina Zoologică, de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor şi Ziua Internaţională a Leilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Administraţia Grădina Zoologică Bucureşti organizează duminică, 6 august, cu ocazia Zilei Internaţionale a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor şi Zilei Internaţionale a Leilor, o serie de jocuri şi activităţi relaxante şi distractive, dedicate minunatei lumi a animalelor sălbatice”, anunţă, joi, Primăria Capitalei.

Municipalitatea invită publicul - părinţi, bunici şi copii – la Grădina Zoologică din Bucureşti.

”În intervalul orar 9.30-12.30, se va porni într-o aventură colorată, cu desene pe asfalt, hand-painting, întreceri de îndemânare, agilitate şi talent. La sfârşitul evenimentului, toţi participanţii sunt chemaţi să cânte «La Mulţi Ani!» leilor - regii junglei”, a mai transmis primăria.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.