Eminem, U2 şi David Guetta vor urca pe scenă, duminică, la gala MTV Europe Music Awards, care revine la Londra după mai mult de 20 de ani, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa britanică Rita Ora va fi gazda ceremoniei de pe Wembley Arena. 

Taylor Swift ar putea fi marea câştigătoare a nopţii, artista fiind nominalizată la şase categorii la doar două zile de la lansarea albumului ei "Reputation". 

Cu toate că este nominalizată la categoria "cel mai bun artist", "video" şi "apariţie" nu este sigur dacă Swift va participa la gală. 

Rapperul Eminem va cânta noul single "Walk on Water", înaintea lansării albumului său "Revival", care va apărea vineri. 

Eminem, care este nominalizat la categoria "cel mai bun hip-hop", l-a "ucis" luna trecută pe preşedintele american Donald Trump într-un videoclip difuzat într-o ceremonie la Miami. 

Alţi artişti nominalizaţi care vor cânta pe Wembley sunt Camila Cabello, cântăreţul canadian Shawn Mendez şi DJ-ul francez David Guetta. 

Cei mai mulţi dintre câştigători vor fi aleşi de fani prin vot online, pentru 12 categorii şi 32 de premii separate pentru diferite ţări şi regiuni. 

Câştigătorii pentru "cea mai bună performanţă" şi "cel mai bun video" vor fi aleşi de echipa MTV. 

Formaţia irlandeză U2 va primi "Global Icon" care a fost acordat înainte formaţiei Queen, lui Whitney Houston şi Eminem.

"Impactul pe care U2 îl are asupra muzicii, culturii pop şi problemelor sociale globale a fost extraordinar", a spus Bruce Gillmer, producătorul galei. "Pentru mai mult de patru decenii şi continuă, ei au distrat, influenţat şi inspirat fanii din toată lumea", a adăugat el. 

U2 a cântat în Piaţa Trafalgar din Londra înaintea galei MTV Europe Music Awards, alături de Dj Guetta, în faţa unei mulţimi de 7.000 de fani care au câştigat bilete gratuite în urma voturilor. 

Creat în 1994, MTV Europe Music Awards nu a mai avut loc la Londra din 1996. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.