Muzicianul britanic Morrissey, în vârstă de 59 de ani, şi-a anulat două concerte în Canada din cauza unei „urgenţe medicale”, scrie NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Morrissey a fost forţat să reprogrameze două concerte stabilite pentru Vancouver, după „o urgenţă medicală” survenită în urma unei călătorii din Europa. Următorul concert al lui Morrissey aici este programat pentru 26 aprilie, la Toronto.

Artistul urma să cânte duminică şi luni seară în Vancouver, acestea fiind primele două date de concert stabilite în primul său turneu susţinut în aproximativ 15 ani în Canada. Cele două show-uri au fost mutat pe 14 şi 15 octombrie.

„Din cauza unei urgenţe medicale survenite în urma unui accident petrecut pe când călătorea în Europa, Morrissey va fi nevoit să amâne concertele din Vancouver pentru 14 şi 15 octombrie”, a fost anunţul Ticketmaster. 

În acelaşi comunicat a fost transmis că artistul se recuperează.

Morrissey a avut o relaţie complicată cu Canada, din cauza Canada Goose, companie căreia i-a cerut să renunţe la folosirea blănurilor şi penelor pentru produsele vestimentare, iar în urmă cu mai mulţi ani el a decis să nu mai cânte în ţara nord-americană din cauza vânătorii de foci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.