Monica Lewinsky profită de recentele polemici la adresa noului album al cântăreţei Beyoncé şi îi cere acesteia să retragă versurile care o menţionează într-un cântec vechi de nouă ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şi dacă suntem aici... Partition”, a scris pe Twitter Monica Lewinsky distribuind un articol din Variety în care Beyoncé anunţa că vrea să schimbe versurile cântecului „Heated” în care a folosit cuvântul „spaz” („cretin”), adesea folosit în Statele Unite pentru a râde de persoanele care suferă de infirmitate motrică cerebrală. 

 

În „Partition”, un cântec din 2013, Beyoncé evocă relaţia amoroasă dintre Monica Lewinsky şi Bill Clinton. „Mi-a smuls toţi nasturii, apoi mi-a scos bluza/ Apoi s-a amuzat de ţinuta mea ca şi cu Monica Lewinsky”. 

Monica Lewinsky, care nu a contactat-o ​​direct pe Beyoncé pentru a-i cere să schimbe versurile, a menţionat cântecul într-un articol din 2014 din Vanity Fair. „În fiecare zi, cineva mă menţionează într-un tweet sau pe un blog - şi rareori este drăguţ. În fiecare zi numele meu este menţionat într-un editorial sau într-un reportaj”.

„Miley Cyrus a vorbit despre mine în timp ce dansa twerk. Eminem cântă rap despre mine. Şi Beyoncé m-a menţionat la ultimul ei hit. Mulţumesc Beyoncé, dar cred că te referi la Bill Clinton, nu la mine”, a adăugat Lewinsky.  

Beyoncé a făcut deja o schimbare la albumul ei „Renaissance”. Superstarul pop a eliminat din melodia „Energy” un fragment din „Milkshake” a cântăreţei Kelis, care o acuzase de furt.

Cântăreaţa americană Lizzo a fost criticată şi ea acum câteva săptămâni pentru că a folosit cuvântul „spaz” în melodia „GRRRLS”. Câteva zile mai târziu, ea şi-a cerut scuze şi a relansat-o, cu versuri noi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.