Modelul şi actriţa Lily Rose-Depp va juca în „The Idol”, serial dramă al HBO creat de cântăreţul The Weeknd (Abel Makkonen Tesfaye) şi de Sam Levinson, cunoscut pentru „Euphoria”, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„The Idol” este povestea unei cântăreţe pop care începe o relaţie sentimentală cu un proprietar de club, liderul unui cult secret din Los Angeles. The Weeknd va juca de asemenea în serialul care se află, momentan, în dezvoltare.

Rose-Depp, fiica Vanessei Paradis şi a lui Johnny Depp, şi Tesfaye sunt, până în prezent, singurii actori anunţaţi în distribuţie şi este crezut că vor interpreta rolurile principale.

Levinson va fi producător executiv şi scenarist, împreună cu Tesfaye şi Reza Fahim, partenerul său de producţie care are experienţă în ceea ce priveşte cluburile de noapte. Showrunner va fi Joseph Epstein, care va scrie împreună cu Mary Laws, scenarist pentru „Succession” (HBO).

Lily Rose-Depp a apărut recent în „The Voyagers” al lui Neil Burger, în care joacă Tye Sheridan, Colin Farrell şi Fionn Whitehead. Următoarele ei proiecte sunt „Wolf”, scris şi regizat de Nathalie Biancheri, şi „Silent Night”, din distribuţia căruia fac parte Keira Knightley, Matthew Goode şi Kirby Howell-Baptiste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.