Actorul Tom Cruise a povestit cum a obţinut autorizaţiile pentru a filma "Misiune: Imposibilă 7", în ciuda pandemiei de Covid-19, pentru revista Empire unde a publicat două imagini inedite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tom Cruise a insistat vara trecută să relanseze filmările la "Mission Impossible 7". "Am produs între 30 şi 40 de filme. Sunt responsabil pentru mii, dacă nu zeci de mii de locuri de muncă", a explicat el. 

"Toţi prietenii mei din industrie, oamenii care lucrează la distribuţie, şi echipa mea mă întreabă "ce vom face? O să-mi pierd casa!" Aşa că am anunţat studioul şi industria că "ne întoarcem. Vom reveni cu toţii la muncă. Vom începe să filmăm vara aceasta. Şi vom găsi o modalitate de a o face în siguranţă". 

Filmare a fost foarte dificilă, a mărturisit el. "Am lucrat şapte zile pe săptămână, 24 de ore pe zi. Oamenii au fost foarte emoţionaţi din cauza situaţiei şi i-am ajutat să treacă peste asta". "A fost nevoie să creăm protocoale cu studiourile şi companiile de asigurări, care trebuiau să fie de acord cu legile fiecărei ţări". 

Filmul a fost turnat în Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, în Norvegia şi în Italia, în momentul în care călătoriile erau interzise. 

"A trebuit să-i liniştim cu privire la metodele pe care am vrut să le folosim pentru a filma pe teritoriul lor. Au fost momente când oamenii ne spuneau că nu va funcţiona niciodată. Şi le răspundeam: Va fi ok". 

Povestea din "Misiune: Imposibilă 7" este încă secretă. 

Realizat de Christopher McQuarrie, filmul ar urma să fie lansat în mai 2022 în Marea Britanie. 

Partea a opta a francizei va fi filmată mai târziu anula cesta şi va fi lansată pe 2 noiembrie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.