Mircea Dinescu pregăteşte, pentru duminica Paştelui, o serie de live-uri la Prima TV, cu invitaţi speciali, muzică şi tradiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub numele „Poezie şi delicateţuri”, la Portul Cultural Cetate, el îi va avea invitaţi pe folcloristul Grigore Leşe, jurnalistul Radu Banciu şi naista Oana Lianu.

Transmisiunile în direct vor începe de la ora 10.30, iar telespectatorii vor urmări pregătirile şi preambulul transmisiei de la ora 13.00.

La malul Dunării, Mircea Dinescu va invita telespectatorii să i se alăture într-o poveste a gusturilor şi a vechilor reţete boiereşti.

Mielul la proţap, umplut cu mirodenii, gătit în stilul Evului Mediu, va fi felul principal pe care poetul îl va servi oaspeţilor săi. Vor fi gătite şi scoici cu orez şi legume şi nu vor lipsi vinurile din soiurile autohtone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.