Mira Sorvino a fost premiată pentru că a militat împotriva traficului de persoane, precum şi în calitate de lider al mişcării "Time's Up", care a fost lansată în ianuarie de femei de la Hollywood pentru a combate problema hărţuirii sexuale în mai multe industrii, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sorvino a primit primul premiu "Promise Institute Award For Contribution to Human Rights Through the Arts" cu prilejul unui eveniment care a avut loc vineri, la Hammer Museum. 

Toamna trecută, Mira Sorvino a dezvăluit că i-a respins avansurile sexuale ale lui Weinstein când au lucrat împreună la comedia din 1995 "Chemarea Afroditei/ Mighty Aphrodite".

Mira Sorvino a precizat pentru The New Yorker, într-un articol publicat în octombrie, că Weinstein a urmărit-o în camera ei de hotel în timpul promovării filmului "Mighty Aphrodite". El a început să-i maseze umerii înainte de a încerca să o atingă mai mult. A fost "un fel de vânătoare", spunea ea.

După câteva săptămâni, Mira Sorvino a declarat că Weinstein s-a invitat în apartamentul ei din New York după miezul nopţii, pretinzând că vrea să lucreze. Producătorul i-a vorbit urât şi a plecat, după ce actriţa a vorbit despre un fals iubit. 

Actriţa a mai declarat că a ezitat să împărtăşească povestea ei despre Weinstein din cauză că nu era o experienţă aşa de rea ca a altor femei şi din cauza rolului producătorului în "Mighty Aphrodite". Mira Sorvino a câştigat un Oscar în 1996 pentru rolul din film. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.