Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Dragoş Pîslaru, s-a îmbrăcat vineri, de Ziua iei, în port popular şi a scris pe contul său de Facebook că nu a reuşit să îşi determine şi colegii să facă acest lucru, glumind că aceştia aşteaptă, probabil, un ordin de ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De Sânziene am încercat să dau tonul în minister, dar am constatat că nu au mai fost prea mulţi colegi care să îmbrace port popular. Cred că se aşteptă un ordin de ministru. Personal cred că a îmbrăca o ie este nu doar un gest firesc, ci şi o modalitate elegantă şi mult mai colorată de a înlocui ţinuta formală de birou", a scris Pâslaru pe pagina sa de socializare.

În aceeaşi postare, ministrul a mai spus că este "cu adevărat mâhnit" din cauza Brexit, precizând că va trata mai pe larg acest subiect, în week-end.

"Trebuie însă să luăm atitudine împotriva unui val în creştere de naţionalism şi xenofobie inconştientă care nu ne duce nicăieri", a mai scris Dragoş Pîslaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.