Miniseria „Scene dintr-o căsnicie/ Scenes from a Marriage”, bazată pe serialul omonim al lui Ingmar Bergman, cu Oscar Isaac şi Jessica Chastain în rolurile principale, a fost lansată pe HBO GO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul episod din miniseria HBO, semnată de Hagai Levi („In Treatment”, „Our Boys”, „The Affair”), este disponibil pe platformă.

Adaptarea serialului clasic suedez al lui Ingmar Bergman îi are în rolurile principale pe Oscar Isaac („Show me a hero”) şi pe Jessica Chastain (nominalizată la Oscar pentru rolul din „Zero Dark Thirty”).

„Scenes from a marriage” examinează noţiunile originale despre dragoste, ură, dorinţă, monogamie, căsnicie şi divorţ, prezentate din perspectiva unui cuplu american contemporan.

Miniseria cu cinci episoade este scrisă şi regizată de Hagai Levi, iar producători executivi sunt Hagai Levi, Michael Ellenberg, Lars Blomgren, Amy Herzog, Jessica Chastain, Oscar Isaac, Daniel Bergman şi M. Blair Breard.

Mira (Jessica Chastain) e încrezătoare, ambiţioasă, dar nemulţumită de căsnicia ei. Jonathan (Oscar Isaac) e un profesor de filosofie cerebral şi împăciuitor, dornic să-şi menţină relaţia intactă. Producţia analizează întreaga complexitate a relaţiei lui Jonathan şi a Mirei, care sunt conştienţi de faptul că mariajul lor nu este periclitat de un singur eveniment sau o singură problemă.

Un nou episod va fi disponibil pe HBO GO în fiecare luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.