Actriţa din "Strange Things" şi "Enola Holmes" a povestit în emisiunea lui Jimmy Fallon că a vrut să părăsească Hollywoodul după ce a ratat o audiţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Millie Bobby Brown, 16 ani, a devenit un adevărat star în câţiva ani graţie rolului Eleven din serialul Netflix "Stranger Things". 

Actriţa, care a cunoscut un alt succes cu rolul Enola Holmes, difuzat tot de Netflix, i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că a vrut să se oprească după un eşec la o audiţie. 

Înainte de a primi rolul Eleven, Millie Bobby Brown a dezvăluit că a fost foarte dezamăgită că nu a obţinut un rol pe care îl "voia cu adevărat" în serialul "Game of Thrones". 

"Mi-au spus nu şi în acel moment mi-am spus că este cu adevărat dificil. Primeşti mulţi de "nu" înainte de un "da". Actriţa nu a precizat ce rol i-a fost refuzat. În această perioadă ea a vrut să părăsească industria "unde îţi petreci timpul fiind respins". 

Filmările la al patrulea sezon din "Stranger Things" au început săptămâna trecută, după ce au fost întrerupte înainte de primăvară din cauza pandemiei. Lansarea este prevăzută în 2021. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.