O tânără din Michigan, utilizatoare a reţelei Reddit, a primit cadouri în acest an, înainte de Crăciun, de la “Secret Santa” Bill Gates, relatează cnn.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Shelby s-a înscris pentru schimburile de cadouri organizate pe RedditGifts.com şi a primit un pachet de 36 de kilograme de la utilizatorul thisisbillgates, în 18 decembrie.

În cutie s-au aflat, între altele, un manuscris original “Marele Gatsby”, semnat de Gates, jucării pentru pisica tinerei, obiecte legate de seriile Harry Potter şi Twin Peaks.

“Se ştie că Bill Gates participă de mai mulţi ani la Secret Santa, dar nu mi-a trecut prin cap nicioată că va fi Secret Santa al meu. Este surprinzător”, a spus Shelby, care a cerut să nu îi fie dezvăluit numele de familie.

Un purtător de cuvânt al Reddit a confirmat că Bill Gates a trimis pachetul. Miliardarul participă la schimburile de cadouri din 2013.

Shelby a spus că a suspectat ceva atunci când, în 17 decembrie, a primit un mesaj că îi va veni un cadou de la Washington. “Am primit mesajul că îmi este trimis cadoul de la Washington şi i-am spus soţului meu: ‘Poate este de la Bill Gates!’. Dimineaţa următoare, când am aflat că pachetul avea 36 de kilograme, m-am gândit: ‘Poate chiar este de la Bill Gates’”, a afirmat ea.

Ea s-a prezentat ziua următoare la FedEx pentru a-şi lua cadoul, iar angajaţii de acolo erau foarte încântaţi şi îi spuneau: “Tu eşti pachetul Bill Gates!”.

Cadoul de la Bill Gates a venit într-un an dificil pentru Shelby. Tinerei i-a murit mama în aprilie, cu zece zile înainte de nuntă. De aceea, cel mai impresionant cadou din partea lui Gates a fost pentru Shelby o donaţie făcută în memoria mamei către Asociaţia Americană a Inimii (AHA). Shelby ceruse la înmormântarea mamei sale ca persoanele prezente să facă donaţii pentru AHA. “M-a impresionat profund. Menţionasem în chestionarul Reddit de la schimbul de cadouri că mama a murit, dar nu am scris de AHA”.

Shelby a postat filmuleţe pe YouTube prin care şi-a arătat bucuria după cadoul primit.

“Ştiu că niciun cadou nu poate compensa pierderea unei persoane atât de importante pentru tine. Sper că tu şi familia ta să vă găsiţi ‘noul normal’ de sărbători”, i-a scris Bill Gates tinerei.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.