Mike Godoroja & Bluespirit ft. Crina Mardare lansează noul videoclip al piesei „Nopţi de Sânziene”. Piesa face parte din albumul „Viaţă”, care se va lansa în toamna anului acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melodia „Nopţi de Sânziene“ este un omagiu adus legendei Sânzienelor. 

„Tradiţia noastră, tradiţia românilor cuprinde multiple forme de legende - Sânziene este una dintre cele mai puternice şi reprezentative pentru cultura noastră, pentru imaginea noastră în Europa şi în lume, iar din punctul meu de vedere este o provocare asupra misterului şi vrajei în sens pozitiv pe care ţi-o implică dragostea şi iubirea”, spune Mike Godoroja. 

Melodia „Nopţi de Sânziene” este în colaborare cu artista pop-rock Crina Mardare şi a fost realizată în studioul Blue Label Records 2023 (muzică & text Mike Godoroja, orchestraţie & compoziţie Dorian Pârvu, co-producător Gheorghe Emanuel).

„Piesa este o lucrare pe care am început-o acum trei ani de zile şi am gândit-o încă de la momentul de debut ca fiind o colaborare cu o voce feminină. Gândul meu s-a îndreptat către Crina Mardare, una dintre cele mai speciale artiste de pop-rock pe care le are ţara noastră şi mai mult de atât, o personalitate cu un gust elevat, cu o pregătire aparte şi cu o dorinţă de a descifra, de a descoperi şi de a deschide noi orizonturi”, a explicat artistul. 

Mike Godoroja & Crina Mardare cântă alături de Alex Gavril (chitară), Vali Vătuiu (tobe), Dorian Pîrvu (orgă, pian), Tibi Topor (bas), Mihnea Părăuan (sitar). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.