„Mickey Mouse: Casa Distracţiei” va avea premiera la jumătatea lunii noiembrie pe Disney Junior, iar postul Disney Channel va difuza noi sezoane din producţii devenite populare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul al treilea din serialul „Sydney şi Max” va avea premiera la Disney Channel pe 1 noiembrie, la ora 18:55. Episoadele noi vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la aceeaşi oră.

Sydney, o fată în vârstă de 12 ani, are parte de multe provocări în şcoala generală, însă îi are alături pe Olive, pe tatăl său Max şi pe bunica Judy. Ea învaţă să se bucure de fiecare clipă şi să trăiască viaţa la maxim. În acelaşi timp, tatăl ei îşi aminteşte întâmplări similare prin care a trecut în copilăria sa alături de prietenul lui cel mai bun, Leo, demonstrând astfel că problemele nu se schimbă niciodată cu adevărat, doar evoluează. 

Sezoanele trei şi patru din serialul „Ce ciudat” vor avea premiera pe 8, respectiv 25 noiembrie, de la ora 17:45, şi vor putea fi urmărite zilnic, de luni până vineri.

În prim plan se află trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relaţiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă faţă provocărilor vieţii de adolescente şi să se integreze cât mai bine. Lily, Martha şi Jas formează un trio de nedespărţit, sunt unite de inteligentă, loialitate şi de momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii şi mai ales se sprijină una pe alta. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învăţat şi nu renunţă niciodată.

Pe 20 noiembrie, de la ora 17:00, va putea fi urmărit „Descendenţii: Nunta regală”.

Nunta lui Mal şi a lui Ben este cel mai important eveniment care a avut vreodată loc în Auradon, dar Hades ameninţă să le dea toate planurile peste cap. O mulţime de momente încărcate de dramatism, dar şi umor, fac ca în ziua nunţii să se ajungă la o confruntare ce ar putea schimba totul pe Insula Pierdută.

Acest episod special este difuzat în premieră pe 20 noiembrie, după cele trei filme „Descendenţii”, care încep la 10:00.

Sezonul secund din „Gabby Duran are grijă de extratereştri” va fi difuzat din 29 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 19:55.

Gabby Duran, o fată în vârstă de 13 ani, ajunge, din greşeală, să fie bonă pentru un grup de copii indisciplinaţi care sunt de fapt extratereştri VIP. Inventivă şi curajoasă, ea acceptă provocarea de a-i proteja pe aceşti copii şi identităţile lor secrete şi de a dovedi că este cea mai bună bonă din galaxie.

La Disney Junior va avea premiera „Mickey Mouse: Casa distracţiei” pe 15 noiembrie, de la ora 17:300.

Serialul îi prezintă pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preşcolarilor, alături de prietenii săi -  Minnie, Goofy, Donald, Daisy şi Pluto - şi pe Chicot, o casă magică şi zglobie, care îi poartă pe cei şase în tot soiul de aventuri, către lumi unice care stimulează imaginaţia. Fiecare episod prezintă două poveşti a câte 11 minute, separate printr-o melodie.

Noi episoade din serialul „Păienjenelul Marvel şi prietenii lui uimitori” vor fi difuzate în fiecare zi de weekend, de la ora 11:00.

Păienjenel (Peter), preferatul copiilor, alături de prietenii Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) şi Spin (Miles Morales) formează Echipa Păienjenel. Împreună, ei protejează cartierul de răufăcători şi rezolvă toate problemele. Cei trei sunt sprijiniţi şi de amuzantul TRACE-E şi pornesc în misiuni speciale pentru prietenii, vecinii şi oraşul lor şi salvează situaţia de fiecare dată.

Atunci când Păienjenel şi prietenii lui se află în dificultate apelează la unul dintre supereroii din echipa Răzbunătorilor (Hulk, Ms. Marvel şi Pantena Neagră) pentru extra-super-putere. Ei învaţă că, lucrând în echipă, orice misiune este mai uşoară şi mai amuzantă.

Din 22 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 08:00, pot fi vizionate noi episoade din „Blue”.

Căţeluşa Blue adoră să se joace şi transformă viaţa de zi cu zi alături de familia ei în aventuri distractive. Împreună cu sora mai mică, Bingo, Blue se foloseşte de evenimentele de fiecare zi din viaţa familiei şi le transformă în jocuri unice, ciudate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.