Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, în vârstă de 73 de ani, şi balerina americană Melanie Hamrick, în vârstă de 29 de ani, care au devenit, pe 8 decembrie, părinţii unui băiat au ales să-l numească Deveraux Octavian Basil, potrivit unui anunţ făcut pe Instagram de Elizabeth, una dintre fiicele artistului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elizabeth Jagger a publicat o fotografie pe contul său de Instagram alături de textul: ”Atât de mândră de frumosul meu frate mai mic Deveraux Octavian Basil Jagger”.

Mick Jagger a asistat la naşterea celui de-al optulea copil al său.

Mick Jagger şi Melanie Hamrick au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună în 2014, în timp ce erau îmbrăţişaţi în balconul unei camere de hotel din Zurich.

Mick Jagger a început relaţia cu Melanie Hamrick la câteva luni după ce fosta lui iubită, creatoarea de modă L'Wren Scott, cu care a avut o relaţie de 13 ani, s-a sinucis în 2014.

Rockerul britanic are şapte copii din relaţiile pe care le-a avut de-a lungul anilor cu Marsha Hunt, Bianca Jagger, Jerry Hall şi Luciana Gimenez Morad.

Cântăreţul are cinci nepoţi şi a devenit pentru pentru prima dată străbunic în mai 2014, atunci când nepoata lui Assisi, fiica lui Jade Jagger, a născut o fetiţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.