Actriţa Michelle Pfeiffer a povestit la un eveniment care a marcat 35 de ani de la premiera filmului „Scarface” că a ţinut regim cu supă de roşii şi ţigări pentru rolul Elvira, dependentă de droguri, din filmul lui Brian De Palma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Afltă la Tribeca Film Festival, actriţa a spus: „Jucam rolul unei femei dependente de cocaină, aşa că asta era parte din rol. Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi tot mai vlăguită”.

„Problema a fost că producţia a durat şase luni. M-am înfometat până la final pentru că filmarea scenei de la sfârşitul filmului, în care trebuia să fiu foarte slabă, se tot amâna”, citează ABC.

Pfeiffer a spus că i-a îngrijorat pe colegii de echipă, care o considerau prea slabă şi îi aduceau covrigi. 

Rolul Elvira Hancock a devenit unul emblematic al actriţei care, la evenimentul aniversar de la Tribeca, a fost însoţită de Al Pacino, protagonistul filmului, de actorul Steve Bauer şi regizorul Brian De Palma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.