Actorul american Michael Keaton va reveni în rolul Bruce Wayne, cunoscut şi ca Batman, într-o producţie HBO Max din distribuţia căreia fac parte Leslie Grace şi J.K. Simmons.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul cu supereroi poartă numele „Batgirl”, iar personajul principal va fi interpretat de Leslie Grace.

Keaton a jucat prima dată rolul Batman în filmul din 1989 al lui Tim Burton.

Deşi detaliile despre acţiunea noului lungmetraj nu au fost dezvăluite, este cunoscut că filmul va fi centrat pe eroina a cărei identitate reală este Barbara Gordon, fiica lui Jim Gordon, comisarul poliţiei din Gotham.

A fost anunţat anterior că J.K. Simmons va reveni în rolul Jim Gordon, după ce a jucat prima dată personajul în „Justice League” al lui Zack Snyder. Brandan Fraser va fi personajul negativ Firefly, un sociopat pasionat de pirotehnie.

„Batgirl” nu are o dată exactă de lansare, filmul fiind programat să debuteze pe HBO Max în 2022.

În acelaşi an, Keaton urmează să fie văzut în „The Flash”, alături de Ben Affleck în rolul Batman şi Ezra Miller, protagonist. Producţia Warner Bros. e programat să fie lansată în cinematografe pe 4 noiembrie.

„Batgirl” se află în prezent în producţie, la Londra. Lungmetrajul e regizat de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, cunoscuţi pentru „Bad Boys for Life”, după un scenariu scris de Christina Hodson ( „Bumblebee”, „The Flash”).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.