Michael Douglas a descoperit într-un episod recent al emisiunii de la PBS "Finding Your Roots" că este "vărul" actriţei Scarlett Johansson, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Glumeşti?" a răspuns Douglas când gazda Henry Louis Gates Jr. i-a dezvăluit legătura. "Oh, este uimitor. În regulă. Asta este grozav. E foarte tare".

Cu ajutorul unor genealogişti profesionişti, s-a descoperit că Douglas şi Johansson "au în comun porţiuni identice de ADN pe patru cromozomi diferiţi" care "apar pe liniile materne ale lui Scarlett, care se întind până la comunităţile evreieşti din Europa de Est".

Douglas a continuat spunând: "Este incredibil".

El a adăugat: "Aştept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare".

Din 2012, "Finding Your Roots" a scos la iveală legături incredibile. Într-un episod, Julia Roberts şi Edward Norton au aflat că sunt verişori genetici, iar Kerry Washington a primit o veste care i-a schimbat viaţa, aceea că a fost concepută printr-un donator de spermă.

"Finding Your Roots" cu Henry Louis Gates Jr. este difuzat marţi, la ora 20.00 ET, la PBS.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.