Actorul Michael Caine şi compozitorul Andrew Lloyd Webber s-au numărat printre invitaţii ceremoniei religioase a căsătoriei dintre magnatul media Rupert Murdoch şi fostul top-model american Jerry Hall, care a avut loc sâmbătă, la Londra, informează agenţia de presă Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magnatul american de origine australiană, care este CEO al trustului de presă News Corp şi deţine 21st Century Fox Inc, şi Jerry Hall, în vârstă de 59 de ani, s-au căsătorit religios, sâmbătă, la biserica St. Bride din Londra, proiectată de Christopher Wren, arhitectul care a construit şi celebra catedrală St. Paul din capitala britanică. 

Slujba religioasă a fost organizată după o zi de la căsătoria civilă a celor doi, la finalul căreia Rupert Murdoch, în vârstă de 84 de ani, a declarat pe contul său de Twitter că este ”cel mai fericit bărbat din lume”.

Jerry Hall a purtat o rochie din şifon şi mătase, de culoare albastru deschis, creată de Vivienne Westwood, în timp ce Murdoch a îmbrăcat un costum albastru marin, cămaşă albă şi pantofi maro.

Cei 10 copii ai mirilor, provenind din relaţiile anterioare ale acestora, au fost prezenţi la ceremonie, iar cele şase fiice ale mirelui şi miresei au fost domnişoare de onoare.

Printre invitaţi s-au numprat secretarul de stat britanic Michael Gove, actorul Michael Caine, muzicianul irlandez Bob Geldof, Bill Wyman, fost membru al trupei The Rolling Stones, compozitorul Andrew Lloyd Webber şi artista Tracey Emin.

Magnatul american de origine australiană şi Jerry Hall şi-au anunţat logodna în luna ianuarie a acestui an, prin intermediul unui anunţ publicitar apărut în cotidianul britanic The Times, deţinut de grupul controlat de Murdoch.

Rupert Murdoch şi Jerry Hall s-au logodit la Los Angeles şi au apărut împreună în public la gala de decernare din acest an a Globurilor de Aur.

Rupert Murdoch a divorţat de cea de-a treia soţie, Wendi Deng, în 2013, după o căsnicie care a durat 14 ani. Magnatul american, care a mai fost căsătorit cu Patricia Booker, în perioada 1956 - 1967, şi cu Anna Mann, în perioada 1967 - 1999, are şase copii.

Jerry Hall a fost căsătorită cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, timp de peste 20 de ani, însă în timpul procedurii de divorţ, rockerul britanic a susţinut că ei nu au fost niciodată căsătoriţi. Mariajul celor doi - care au împreună patru copii - a fost declarat nul de justiţia britanică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.