Peter Aalbæk Jensen, producătorul lui Lars von Trier, a răspuns, în urma investigaţiei făcute de autorităţile daneze privind practicile din cadrul companiei de producţie Zentropa, că îşi va revizui comportamentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jensen - cofondator şi fost CEO al companiei, producător al peliculelor „Melancholia”, „Antichrist” şi „Nymphomaniac” regizate de Trier -  a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Am fost mereu un tip vesel şi am plesnit fundurile băieţilor şi fetelor din companie în ultimii 20 de ani, dar nu am încercat să regulez pe nimeni... Zilele acestea, asta e văzut diferit de acum 5, 10, 15 ani... Aşadar, voi înceta să mai plesnesc funduri”.

Comentariile lui vin după ce guvernul danez a făcut o investigaţie la compania de producţie, în urma apariţiei mai multor reclamaţii privind hărţuirea sexuală şi abuzul aduse producătorului anul trecut. Numele cineastului Lars Von Trier, cofondator al companiei, nu a apărut în acuzaţii.

Jensen, care a renunţat la funcţia de director executiv al Zentropa în 2016, deţine 25% din companie. El nu mai are voie să interacţioneze cu internii companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.