Fostul producător Harvey Weinstein, acuzat de agresiune sexuală, se va prezenta la tribunal pe 3 iunie şi nu pe 6 mai, aşa cum era prevăzut iniţial. Avocaţii săi se pare că mai au nevoie de o întârziere suplimentară pentru a pregăti apărarea fostului nabab de la Hollywood, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Page Six şi The Washington Post au dezvăluit că procesul prevăzut pe 6 mai va fi mutat pe 3 iunie. 

Acest fapt se datorează reînnoirii echipei de avocaţi, care i-a urmat plecării lui Benjamin Brafman, cel care l-a apărat şi pe Dominique Strauss-Kahn în 2011. De acum, Weinstein este reprezentat de Jose Baez, Ronald Sullivan, Pamela Mackey şi Duncan Levin. 

Pus sub acuzare din 25 mai 2018, producătorul căzut în dizgraţie va trebui să apară totuşi în instanţă pe 8 martie cu ocazie unei prime audieri. 

Harvey Weinstein are pe numele său mai multe procese de agresiune sexuală în industria de divertisment. Compania sa a fost desfiinţată în urma scandalului izbucnit în octombrie 2017.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.